Uw professional in sanitaire installaties

AB Techics - Sanitair

Bent u op zoek naar een loodgieter voor uw sanitaire installaties in Genk, Dilsen-Stokkem, As, Maasmechelen of elders in Limburg?

Dan bent u bij AB Technics aan het juiste adres voor al uw sanitaire klusjes, groot en klein.

Plaatsen van kranen en volledige badkamers

Deze firma in sanitairwerken voert zowel grote als kleine werken uit, van lekkages tot renovaties.

Denk maar aan het plaatsen van kranen, lavabo’s en wc’s tot het aansluiten van allerlei toestellen en het uitvoeren van een volledige badkamerrenovatie.

Omdat de klantvriendelijkheid steeds voorop staat, kan u de werken altijd volgen aan de hand van een vooropgesteld plan zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

AB Technics biedt:

  • Een vakkundige begeleiding
  • Comfort
  • Een mooie afwerking
  • Functionele oplossingen indien nodig
  • Een resultaat naar uw wens, van modern tot klassiek

Uw wensen, uw budget

AB Technics komt indien gewenst ter plaatse voor een vrijblijvend gesprek. Ondertussen zal deze firma een grondige opmeting doen waarna u een op maat gemaakte offerte ontvangt.

Er zal steeds rekening gehouden worden met uw verlangens en budget. Kies bovendien de gewenste materialen uit een catalogus of in de leverancierswinkel voor de badkamer van uw dromen.

AB Technics werkt enkel met kwalitatieve materialen en producten, van bad en douche tot wastafel, kraanwerk en spiegels.

Deze Genkse firma draagt zorg voor al uw sanitaire installaties en zorgt voor de allermooiste uitstraling van uw badkamer.

Neem snel contact op voor meer informatie! Bent u ook geïnteresseerd in het plaatsen van woonventilatie? Kijk dan gerust verder op deze website.